Klíma telepítés

Klíma telepítés
5
Év garanciával

Professzionális klímatelepítés

Üzleteinkben megvásárolt klímaberendezés felszerelését is vállaljuk Bács-Kiskun, Fejér, Tolna és Pest megyében. Korrekt árat és magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére.

A klímaberendezés telepítésén felül vállaljuk annak karbantartását, tisztítását és meghibásodás esetén javítását, így garantáljuk Önnek, hogy a készüléke hosszútávon jó kezekben lesz.

Egyedülállóan 5 év szerelési garanciát vállalunk a telepítésre.

Kérjen időpontot ingyenes helyszíni felmérésre!

Hívjon most!
Klíma telepítés

Klíma telepítés

Háztartások, irodák, közületek számára vállalunk klíma és hőszivattyú berendezések telepítését. A telepítést megelőzően ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk minden ügyfelünk számára. Ezzel biztosítjuk, hogy a helyiség és az Ön igényeinek legmegfelelőbb készüléket tudja kiválasztani.

Ajánlunk néhány opciót, majd a kiválasztást követően az előre egyeztetett időpontban telepítjük a készülékét. Sok esetben elengedhetetlen, hogy a készüléket azonnal telepítsük, ezért extra szolgáltatásként kérhető az expressz - 2 napon belüli - telepítés.

Amit nyújtunk:

  • Ingyenes helyszíni felmérés
  • Részletfizetési lehetőség
  • Szakértői segítségnyújtás, ügyfélszolgálat
  • Telepítési garancia
  • Készülékre gyártói garancia
  • Minősített klímaszerelői jogosultságok
  • Pályázati segítségnyújtás
Klíma telepítés
Klíma tisztítás

Klíma karbantartás, tisztítás, szerviz

Annak érdekében, hogy a berendezésünk hosszútávon és megfelelő hatékonysággal üzemeljen bizonyos időközönként szükséges karbantartani, tisztítani. A nem megfelelően karbantartott klíma esetén a megtelepedett baktériumok, gombák, vírusok károsíthatják az egészségünket. Fontos, hogy a gyártói garancia megőrzésének feltétele, hogy évente 1-2 (gyártó és készülékfüggő) számlával igazolt klímaszerelő által elvégzett karbantartás szükséges.

Átfogó tisztítást végzünk a kültéri- és beltéri egységen egyaránt. Fontos, hogy nem elég csak a szűrőket tisztítani, ezért megfelelő vegyszerekkel és nagynyomású mosóval kívül-belül megtisztítjuk a berendezést, ügyelve a falak és a környezet tisztaságára, ezáltal tudjuk biztosítani a teljeskörű higiéniát.

Bővebben
Hasznos tanácsok a klíma szerelőtől

Hogyan válassz klímaberendezést?

Több tényező van, amit klímaberendezés kiválasztásakor figyelembe kell venni. Az első szempont, hogy a klímánk megfelelő teljesítménnyel rendelkezzen a helyiség megfelelő hűtéséhez/fűtéséhez. Egy nem megfelelően megválasztott teljesítményű klíma áramfogyasztása jelentősen megnövekedik, élettartama pedig lecsökken. A megfelelő teljesítményű berendezés kiválasztása érdekében minden telepítés előtt ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ahol a szakértő kollégánkkal minden lehetséges opciót átbeszélhetnek és kiválaszthatják a legmegfelelőbb berendezést.

A helyszíni felmérést megelőzően a telefonos megbeszélés alapján már egy pontos becslést tudunk végezni a teljesítményigényre.

Az elmúlt években többszáz klímaberendezés telepítését végeztük, ezek közül néhány ügyfélértékelés:

Vásárlói visszajelzések

Két klímát szereltek nálunk, egy délelőtt alatt feltették mindkettőt. Gyorsan dolgoznak és profin, ajánlom őket.

Aki kijött hozzánk felmérni kedves és segítőkész volt, megbeszéltünk mindent és kiválasztottuk a klímát. A megbeszélt időpontban jöttek a szerelők, akik szintén szakszerűen dolgoztak.

Egy évvel a telepítés után felhívtak telefonon és jelezték, hogy esedékes a lenne a karbantartás. Természetesen kértük a karbantartást, következő héten jöttek és tökéletesen kitakarították a beltérit és a kültérit. Manapság ritka, hogy vásárlás után is foglalkoznak a vevővel.

Gyors, precíz, szakszerű. Mindenkinek ajánlom. Sajnos Békés megyében nem dolgoznak, ezért a szüleimnél mással kellett szereltetni.

Írja le miben segíthetünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

PályázatPályázatPályázat
Hívjon most!